Витриманий до двох років в дубовому баріку, результатом є блискучий і кришталево прозорий ром, отриманий після ретельного проціджування з деревним вугіллям. Ідеально підходить для приготування найкращих коктейлів.
ІДЕАЛЬНО ДЛЯ
Щоб насолодитися коктейлем на ваш вибір. Об'єм 1750 мл, 1000 мл, 750 мл, 700 мл and 350 мл.
ПРИМІТКИ ПРО ДЕГУСТАЦІЮ
Чистий, як кристал.
Аромат зеленого банана і білого перцю. М'який і гладкий вхід викликає сухе небо, а потім ноти солодкого, зеленого банана, кориці та рожевого перцю
інгрідієнти
60 мл Барсело Бланко
8 листочків м'яти перцевої
1 лимон
1 лимон для прикраси (за бажанням)
Газіровка
2 чайні ложки коричневого цукру
Подрібнений лід
Спосіб приготування
Покладіть м’ятуі дві столові ложки коричневого цукру в склянку; вичавіть лимон за допомогою мудлера, добре їх перемішайте, обережно, щоб не пошкодити листя. Додайте колотий лід до половини склянки, потім ром і все добре перемішайте. Для завершення додайте лід до краю і заповніть залишок соди. Прикрасити гілочкою м’яти.
1
Порції
43%
Алкоголь
4 min
Час приготування
Інші роми