Виготовлений з дорогоцінного нектару найкращого вибору домініканського цукрового очерету, зібраного на наших плантаціях, Barceló Imperial є результатом запаморочливої мрії: витримування наших найкращих запасів рому. Природно витриманий до десяти років у найкращих кліматичних умовах, Barceló Imperial – це вишукана гармонія кольору, аромату та смаку для почуттів.
Напій має інтенсивний мідно -бурштиновий колір.
Блискучий мідно-бурштиновий колір. Аромати вершкового масла, сушеної вишні, інтенсивної ванілі, ананасового варення та карамелізованих горіхів з подальшим м’яким вступом до сухого, але фруктового смаку. Середнє та буйне тіло з великою глибиною та врівноваженістю. Завершіть смак морквяного торта з морозивом, горіхів кола, мокко та сильним підсмаженим смаком, який поступово зникає.
ПРИМІТКИ ПРО ДЕГУСТАЦІЮ
Насолоджування на самоті, на скелях або використовувати для приготування класичних коктейлів.
Об'єм 1750 мл, 1000 мл, 750 мл, 700 мл та 375 мл.
ІДЕАЛЬНО ДЛЯ
Покладіть грудочку цукру і три краплі гіркого ангостури в низьку склянку. Додайте воду і розімніть блендером, поки не отримаєте червонуватий сироп. Додайте два-три кубики льоду і унцію рому і перемішайте.
Додайте ще два -три кубики льоду і решту рому. Знову перемішайте. Скрутіть апельсинову цедру і додайте її в коктейль, щоб витягти ефірні масла з апельсина. Останній раз перемішайте і прикрасьте вишнею.
Спосіб приготування
60 мл Барсело Імперіал
3 краплі гіркого ангостури
1 шматок коричневого цукру
15 мл холодної води
1 апельсинова шкірка
1 вишня
Інгрідієнти
1
Порції
33%
Алкоголь
4 min
Час приготування
інші роми